Home Senioren Oranje Blauw'15 5 PSV'35/VV Vlodrop 5 - Roosteren 3: 5-1

PSV'35/VV Vlodrop 5 - Roosteren 3: 5-1

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Op deze zomerse vrijdagavond de laatste wedstrijd van dit seizoen thuis tegen Roosteren. Deze wedstrijd was op verzoek van de tegenstander verplaatst naar de vrijdag ipv de zondag.

In de beginfase al gelijk een veldoverwicht voor de thuisploeg en ook al een vroege score aan de zijde van de thuisploeg. De 1-0 werd gescoord door Daan v. Montfort en later werd het ook 2-0 door Erwin Vranken. Daarentegen kwam Roosteren er ook met counters uit zonder echt gevaar te stichten. Kansen volgden er genoeg maar hadden geen succes en met deze stand werd de rust bereikt.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. De meeste kansen voor de thuisploeg. Maar opeens was daar toch de 3-0. Gescoord door de 2e van Erwin Vranken. Hij mocht ook nog de 4-0 en 5-0 maken. Met nog een kwartier te spelen kwam grensrechter Stan ook nog in het veld. Hij kreeg ook nog een goeie kans maar zag zijn schot gekeerd door de keeper.
Aan de andere kant viel echter de eretreffer voor de gasten uit een afstandschot. Dit schot was Keeper Remco echter te machtig. En helaas weer niet de 0. In de laatste minuten gebeurde er niet veel meer en de eindstand bleef dan ook 5-1. Een mooie afsluiting van dit seizoen met deze mooie overwinning. Ook werd er nog een beetje aan het doelsaldo gewerkt. Dat is ook belangrijk.

Na de match werden er ook diverse versnaperingen genuttigd en samen gezellig afgesloten. Ook werd scheidsrechter Thei Kierkels nog in het zonnetje gezet. Hem werd een bierpakket overhandigd voor het fluiten van onze thuiswedstrijden. Bedankt Thei en geniet ervan.

Deze keer lukte het keeper Remco weer niet om de 0 te houden. Hopelijk komend seizoen meer succes. dat gaat zeker goedkomen.

Rest mij nog iedereen te bedanken voor de deelname dit seizoen. Jammer genoeg geen kampioen maar wel een mooie 2e plaats. Klasse jongens.
We zien ons weer terug komend seizoen onder de nieuwe naam Oranje Blauw. Alvast veel succes in het nieuwe seizoen.

Laatst aangepast ( maandag 09 mei 2016 )