Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 5 PSV'35/VV Vlodrop 5 - Conventus'03 3: 1-6

PSV'35/VV Vlodrop 5 - Conventus'03 3: 1-6

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Op deze zonnige en warme zondagmorgen de thuiswedstrijd tegen koploper Conventus 3. Deze ploeg had 10 punten voorsprong op de ranglijst. Uit werd nog een gelijkspel behaald. Voor de rest was deze ploeg ongeslagen. het was dus moeilijk om vandaag te winnen. Maar we hadden wat goed te maken na de minder goede resultaten van de laatste wedstrijden.

In de 1e helft was Conventus de bovenliggende partij. PSV/Vlodrop kwam er nauwelijks doorheen. In korte tijd scoorde Conventus dan ook 2 keer. Beiden uit counters, 0-2. Hier wist de thuisploeg weinig tegenover te stellen. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

In de 2e helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Conventus heer en meester. maar opeens was daar de aansluitingstreffer. Bart Smeets scoorde uit een scrimmage en de keeper was deze keer wel kansloos, 1-2. Daarna was het weer Conventus dat in de aanval ging en een penalty kreeg na een handsbal. Deze werd benut, 1-3. Nu was het zaak om de schade beperkt te houden. Dat viel tegen. Want het werd ook nog 1-4 uit een vrije trap en later nog 1-5. PSV/Vodrop kwam nauwelijks in de wedstrijd en in de slotfase werd de uitslag bepaald op 1-6. Kansloze nederlaag.

Hier hadden we echt niks tegen in te brengen. Je zou zeggen dat dit de terechte kampioen is. Daarop moet nog ff gewacht worden. We zouden ons in de resterende wedstrijden goed moeten herstellen en nog punten pakken voor de 2e plaats. Daar moeten we ons op richten.

Komende zondag is er weer een wedstrijd. Dan staat de uitwedstrijd tegen St Joost 3 op het programma. Hopenlijk dan meer geluk. Veel succes en tot zondag.
Laatst aangepast ( donderdag 07 april 2016 )