Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 5 PSV'35/VV Vlodrop 5 - St. Joost 2: 2-1

PSV'35/VV Vlodrop 5 - St. Joost 2: 2-1

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Op deze stormachtige zondag de thuiswedstrijd tegen St Joost 2. Na de remise van vorige week moest er vandaag gewonnen worden. Zeker als we mee willen doen om de koppositie. Deze keer weer met Remco in het doel. Wat werd het vandaag?

In de 1e helft een beter PSV/Vlodrop wat regelmatig kansen creeerde maar het geluk ontbrak. De harde wind was een sta in de weg. De thuisclub had de wedstrijd redelijk onder controle. Maar tegen de verhouding in kwam St. Joost op voorsprong. Een fout van Ruud Ridderbeek kwam duur te staan en dit buitenkansje werd koel benut. 0-1.

PSV/Vlodrop liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker. Kansen waren er wel maar hadden geen succes. Verder werd er door beide teams niet meer gescoord en met deze stand werd de rust bereikt.
In de 2e helft gelijkopgaande wedstrijd met aanvallen aan beide kanten. Dit was alleen maar goed voor de toeschouwers. Tom Gross mocht diverse malen alleen doorlopen maar stuitte telkens op de keeper. Ook raakte hij nog voor een leeg doel de onderkant lat. Maar toch was daar de verdiende gelijkmaker. Uit een corner van William kopte aanvoerder Sander Ververs geplaatst in de lange hoek, 1-1. Dit hadden we nodig om over het dode punt te komen. St. Joost wist er weinig gevaar meer te stichten en PSV/Vlodrop bleef overeind.
De slotfase brak aan. Wie nu scoorde was waarschijnlijk gewonnen. De spanning was te snijden. De winnende treffer viel aan de kant van PSV/Vlodrop. De vers ingevallen Bart Smeets scoorde uit de rebound na een inzet van Daan v, Montfort, 2-1. Hiermee besliste Bart de wedstrijd en de zwaarbevochte overwinning was een feit. Weer belangrijke 3 punten om de koppositie. Super jongens.
Enig verwijt aan ons om niet allebei de voorhoede spelers te wisselen. Dit kan eigenlijk niet. Laat dit dus een les zijn. Na de match werden er nog diverse versnaperingen genuttigd van Job die jarig was geweest en Rob Linssen die voor de 2e keer vader wordt. Volgende week is geen wedstrijd. De volgende wedstrijd is weer over 2 weken. Uitwedstrijd tegen Walburgia 3 uit Ohe en Laak.
Tijd genoeg dus voor de accu weer op te laden voor de resterende wedstrijden. Geniet dus nog ff van deze belangrijke overwinning. Veel succes en tot over 2 weken.

Laatst aangepast ( maandag 16 november 2015 )