Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 5 Conventus'03 3 - PSV'35/VV Vlodrop 5: 1-1

Conventus'03 3 - PSV'35/VV Vlodrop 5: 1-1

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Deze warme en benauwde zondagmorgen de uitwedstrijd tegen Conventus 3 uit Koningsbosch. Dit was de koploper in de rangschikking. Belangrijke wedstrijd dus. We wisten dus wat op het spel stond. Dit team had dit seizoen nog alles gewonnen.

In de beginfase een gelijkopgaande wedstrijd. Het spel golfde op en neer. Beide ploegen kwamen er niet echt doorheen. Er waren ook nauwelijks kansen en er werd ook niet gescoord. De ruststand bleef 0-0.

In de 2e helft meer grip op het spel voor PSV/Vlodrop wat ook regelmatig kansen kreeg. Ook kreeg PSV/Vlodrop een penalty na een duwpartij op Tom Gross in de zestienmeter. Tom mocht dit buitenkansje zelfs 2 keer nemen na te vroeg inlopen van de tegenstander. De 2e keer scoorde hij beheerst en bracht PSV/Vlodrop op voorsprong, 0-1. Dit tot ongenoegen van Conventus. Na veel commentaar op de leiding legde de scheids de wedstrijd 5 minuten stil. Later werd dit weer hervat.
Dit had de gasten geen goed gedaan. Vlak na de hervatting kreeg Vonventus een vrije trap. Deze werd feilloos ingeschoten en de stand was gelijk, 1-1. Nu was het echt alles of niets voor beide teams. PSV/Vlodrop kreeg de beste kansen en leek weer op voorsprong te komen. William schoot tegen onderkant lat.
De bal stuitte echter achter de doellijn op de grond. Zuivere treffer. Maar werd niet beoordeeld door de scheids.
Hierna nog enkele goeie kansen voor de gasten. Aan de andere kant werd ook nog 2 keer de bal van de lijn gehaald.
Maar verder werd er niet meer gescoord. De eindstand bleef 1-1. Best een goed resultaat tegen deze koploper. Jammer van die onderbreking. Hierdoor raakten we even de grip op het spel kwijt. En ook van het afgekeurd doelpunt. Volgende keer misschien meer geluk. Hiermee blijft het wel lekker spannend bovenin. Daar gaat het om.

Volgende wedstrijd is komende zondag alweer. Thuiswedstrijd tegen St Joost 2. Ook zeker niet te onderschatten. Veel succes en tot zondag.

Laatst aangepast ( maandag 09 november 2015 )