Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 5 PSV'35/VV Vlodrop 5 - SNA 3: 3-1

PSV'35/VV Vlodrop 5 - SNA 3: 3-1

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Deze zondag de thuiswedstrijd tegen SNA 3 uit Montfort. Dit team stond onderaan de ranglijst. Maar zeker niet te onderschatten. Maar wel een echte derby. In het verleden wel meestal altijd moeilijke wedstrijden. Wat werd het vandaag?

In de beginfase een sterker PSV/Vlodrop wat gelijk een aantal kansen kreeg. Uit 1 van die kansen werd de score geopend. Uit een goeie pass van Tom Gross werd Xander in stelling gebracht. Hij raakte eerst de paal maar in de rebound scoorde hij alsnog, 1-0. De gasten kwamen er ook gevaarlijk uit. Maar keeper Remco hield de thuisploeg op de been. Kansen kwamen er genoeg. De thuisploeg wist toch weer het net te vinden. Xander mocht de 2-0 aantekenen na de keeper omspeelt te hebben en beheerst af te ronden. In de 1e helft werd er niet meer gescoord en met deze stand werd de rust bereikt.

In de 2e helft eigenlijk hetzelfde beeld. PSV/Vlodrop kreeg weer genoeg kansen maar het geluk ontbrak. Ver in de 2e helft werd het dan toch 3-0 door William Schmitz die scoorde uit een kopbal. Kwam er nog een slotoffensief? Tegen de verhouding in werd er nog gescoord door de gasten, terwijl we al ruim voor hadden kunnen staan, 3-1. SNA 3 begon er nog in te geloven en was nog dichtbij de aansluittreffer, maar er werd niet meer gescoord door beide ploegen.

Een goeie degelijke zege voor het 5e. Alleen de geboden kansen moeten beter benut worden. Dit kan ons de komende wedstrijden misschien opbreken. Laten we met z'n allen de schouders eronder zetten. Alleen dan komt het goed.
Volgende wedstrijd is komende zondag alweer. Uitwedstrijd tegen OVCS 5 uit Sittard. Ook zeker niet te onderschatten. Heel veel succes en tot zondag.

Laatst aangepast ( dinsdag 06 oktober 2015 )