Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 5 Roosteren 3 - PSV'35/VV Vlodrop 5: 2-8

Roosteren 3 - PSV'35/VV Vlodrop 5: 2-8

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Een nieuw seizoen is aangebroken, dus ook weer tijd voor de 1e wedstrijd uit tegen Roosteren 3. Dit seizoen met het 5e team. Dit is het oormalige 4e team van vorig seizoen. Misschien ff wennen voor sommigen, maar dat zal wel goed komen.

In de beginfase al gelijk een veldoverwicht voor PSV/Vlodrop. Al snel werd de score geopend door Tim Wolters die raak schoot, 0-1. Vrij snel daarna werd het 0-2 door de 2e van Tim na goed combinatiespel met Xander. Roosteren kwam nauwelijks in het stuk voor en werd het zelfs 0-3 door Tom Gross die uit een corner ongehinderd kon inkoppen. Tom maakte ook nog de 0-4 na goed terugleggen van Xander. Ook werd het nog 0-5 door Xander na een bekeken lobje. Daarna kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. kansen kwamen er ook en werden ook gevaarlijker. Dit resulteerde in een strafschop na een overtreding van Daan. De strafschop werd benut en de stand werd 1-5. Met deze stand werd de rust bereikt.

In het begin van de 2e helft een beter en sterker Roosteren dat kansen kreeg. Uit een van die aanvallen werd het zelfs 2-5. De thuisploeg was op zoek naar meer maar was niet gevaarlijk genoeg. In de tegenaanval maakte PSV/Vlodrop er 2-6 van na goed technisch werk van Xander. Voorafgaand uit een goeie assist van Keeper Remco. Hij was vandaag ook belangrijk voor de ploeg. Het was nog niet voorbij. Tom Gross tekende nog voor 2-7 alvorens Xander nog een penalty miste. Hij raakte de paal. Helaas. In de laatste minuut bepaalde William de eindstand op 2-8. Een heel goed debuut voor het 5e team. Klasse jonges.
Na de rust hebben we even een terugval gekregen maar we zijn in de wedstrijd gebleven en hebben ons goed herpakt. Op basis van de andere uitslagen mogen we ons voor een week koploper noemen. Dat beloofd wat voor de komende wedstrijden. Het begin is er. We hebben ook al goed aan het doelsaldo gewerkt. Ga zo door.
Volgende wedstrijd is komende zondag. Thuiswedstrijd tegen SHH 5 uit Herten. Veel succes en tot zondag.

Laatst aangepast ( maandag 14 september 2015 )