Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 4 PSV'35/VV Vlodrop 5 -SHH 5: 2-2

PSV'35/VV Vlodrop 5 -SHH 5: 2-2

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Op deze zonnige zondagmorgen de thuiswedstrijd tegen SHH 5 uit Herten. Dit team had evenals PSV/Vlodrop hun eerste wedstrijd ook gewonnen. Kon dus ook vandaag weer een mooie pot worden. Vooral met dit mooie weer.

Gastspeler aan PSV/Vlodrop zijde was Rob vd Vorst. Normaal voetballend in een ander team maar dat team had vandaag geen wedstrijd. Deze wedstrijd ook met Bernard Hamers als doelman ipv de verhinderde keeper Remco. Hoe ging het vandaag?

In de beginfase een betere en sterkere thuisploeg wat kansen kreeg via Xander die de paal raakte en Tom Gross die stuitte op de keeper. Gastspeler Rob was vooral in de eerste helft zeer gevaarlijk met veel snelheid en diverse schoten van afstand. Ook nieuweling Bart Kierkels raakte van grote afstand ook nog de kruising. Dubbele pech voor de thuisploeg. Tegen de verhouding in kwam SHH dan toch op voorsprong. Na een verdedigingsfout van Cash werd de score geopend, 0-1. Dit was ff een domper. Maar PSV/Vlodrop ging toch op zoek naar die gelijkmaker. Uit een assist van Cash mocht Tom Gross vrij doorlopen. Dit keer was Tom wel attent en scoorde met een kopbal de gelijkmaker, 1-1. Nog geen minuut hierna kwam SHH weer op voorsprong. Vanuit buiten mocht vrij geschoten en via binnenkant paal was ook Bernard kansloos, 1-2. Alweer een domper. PSV/Vlodrop moest dus weer opnieuw beginnen. Kansen waren er wel maar in de 1e helft werd niet meer gescoord.

In de 2e helft kwam SHH beter in de wedstrijd maar PSV/Vlodrop bleef telkens overeind. Het laatste kwartier brak aan. Vooral Xander was een plaag voor de SHH defensie maar had het geluk niet aan zijn zijde. Maar toch vlak voor het einde viel de gelijkmaker. Tom Gross kreeg weer alle tijd en ruimte om door te lopen en scoorde de verdiende 2-2. Dit was tevens de eindstand van deze wedstrijd.

Toch nog 1 punt gekregen maar 2 verloren. De 1e helft teveel kansen gemist en hadden we ruim voor moeten staan. Op basis van de 2e helft een terechte uitslag. Hopelijk gaan ze de volgende wedstrijden er wel in. Hier moet aan gewerkt worden.
De volgende wedstrijd is komende zondag alweer. Uitwedstrijd tegen Rios 3 uit Pey- Echt. Kom op en veel succes.

Laatst aangepast ( maandag 21 september 2015 )