Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 4 Haelen 4 - PSV 4: 3-1

Haelen 4 - PSV 4: 3-1

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Op deze doordeweekse donderdagavond de laatste wedstrijd van dit seizoen uit tegen Haelen 4. Dit team stond onderaan de ranglijst. Op papier wel een makkie zou je denken. Maar was het ook zo?

Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel voor deze zomeravond voetbalwedstrijd. De openingsfase was voor de thuisploeg. PSV stelde er weinig of niets tegenover. Had het moeilijk in de 1e helft. Toch was Haelen de ploeg die de score opende uit een kopbal na een voorzet vanaf de rechterkant, 1-0. Haelen bleef de betere ploeg en domineerde de wedstrijd met goeie en gevaarlijke aanvallen. Toch bleef het tot de rust bij die magere voorsprong en hiermee werd de rust bereikt.

In de 2e helft kreeg PSV meer vat op het spel. Creerde een aantal goeie kansen en kwam ook meer aan aanvallen toe. Uit 1 van die aanvallen maakte Erwin Vranken gelijk na een goeie aanval 1-1. PSV ging nu vol op de aanval en kreeg ook kansen om op voorsprong te komen maar had geen succes. Tegen de verhouding in kwam Haelen weer op voorsprong uit een schot na een goed uitgespeelde counter. PSV pakte de draad weer op en probeerde de gelijkmaker te forceren. Alles of niets. Kans op kans volgde maar hadden allemaal geen succes. Mede door de goedkeepende doelman.
In de slotfase viel dan toch de beslissing uit een vrije trap, 3-1. Misschien iets geflateerd.
Dit was tevens de eindstand van onze laatste wedstrijd. Dat dit seizoen zo moet eindigen. maar dat is ook voetbal. Later bleek dat de thuisclub met een aangepast team had gespeeld. Zo kan iedereen winnen, maar zat ons ook vandaag alles tegen.
Het seizoen zit erop. Allemaal bedankt voor de deelname dit seizoen. Ook wil ik de aanhang en supporters bedanken die onze wedstrijden hebben bezocht en voor de steun die wij ontvangen hebben. Volgend seizoen nieuwe ronde nieuwe kansen onder de nieuwe naam Oranje Blauw '15. Benieuwd hoe dat gaat lopen. Heel veel succes en tot volgend seizoen.

Laatst aangepast ( zaterdag 09 mei 2015 )