Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 4 PSV 4 - SHH 6: 2-1

PSV 4 - SHH 6: 2-1

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Deze zondag dan de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander was SHH 6 uit Herten. Beide teams hadden niks meer te winnen of te verliezen. Dus konden allebei vrij voetballen. Tijd dus weer voor een mooie voetbalpot.

Keeper Remco was vandaag verhinderd. Hij werd vervangen door de keeper van ut 3e Martijn Smeets. Ook een opvallende grensrechter aan PSV zijde. Vlagmeister Stanic had zich een fantasie outfit uit de kast getoverd. Scheidsrechter voor deze match was Peter Thoolen.

In de beginfase ging de wedstrijd gelijk op. Kansen aan beide kanten. Maar de beste kansen waren voor PSV maar werden niet verzilverd. Tegen de verhouding in namen de gasten de leiding uit een goeie pass. Keeper Martijn werd verrast en stond op het verkeerde been, 0-1. PSV herpakte zich snel en toen was er opeens de gelijkmaker. Na voorbereidend werk van Job maakte Tom Gross de 1-1 uit een afstandsschot. Vanaf nu kon het alle kanten op. Kansen over en weer. Maar gescoord werd er niet meer. met deze stand werd de rust bereikt.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. Wie nu scoorde was misschien wel de winnaar van deze match. Plots leek SHH alsnog op voorsprong te komen. Maar dit doelpunt werd afgekeurt wegens buitenspel. Ook werd er een treffer van PSV aan de andere kant wegens buitenspel afgekeurd. Kreeg deze wedstrijd nog een winnaar? Het antwoord was ja. Het geluk kwam aan PSV zijde. Na een schot van Job kreeg Rob Linssen de rebound en maakte de 2-1. Was dit dan de beslissing? De gasten zaten alles op alles om de gelijkmaker alsnog te forceren. Maar dat lukte niet meer. En zo was PSV 4 de winnaar van deze spannende wedstrijd.
Een wedstrijd waar alles inzat. En dat in de laatste fase van dit seizoen. Weer kansen genoeg gehad. al had het met de rust al beslist kunnen zijn. Maar de 3 punten die tellen en zijn belangrijk in de top van de ranglijst. Goed geknokt en verdiende overwinning. Klasse.

Na afloop werden nog de nodige consumpties genuttigd en vond er nog een huifkartocht plaats door Roerdalen. Dit tot groot plezier van ons allemaal. Met dank aan Vurenhof en Job voor het regelen van de huifkar. Het bleef nog lang gezellig. En dat hebben we allemaal verdiend.

Rest ons nog 1 wedstrijd. Deze is volgende week zondag: Uitwedstrijd tegen Haelen 4. Dit team is hekkensluiter. Misschien nog wel kans om nog wat aan het doelsaldo te werken. Geniet er nog even van. Veel succes en tot zondag.

Laatst aangepast ( maandag 27 april 2015 )