Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 4 PSV 4 - EVV 5: 5-0

PSV 4 - EVV 5: 5-0

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Op deze stralende zondag de wedstrijd tegen EVV 5 uit Echt. Dit team stond een na laatste in de rangschikking. Dus weer tijd voor een leuke pot voetbal met dit mooie weer.

Bernard mocht vandaag weer op doel in plaats van de verhinderde keeper Remco. In de beginfase een beter PSV wat al kansen creeerde en uit 1 van die kansen werd de openingstreffer gescoord. Uit een scrimage viel de bal voor de voeten van Daan en hij schoot 'm in het dak van het doel, 1-0. Kansen kwamen er over en weer voor PSV. EVV kwam er nauwelijks aan te pas en was zelden gevaarlijk. De score werd uitgebreid na een verdedigende actie van Job die de bal aan Daan gaf. Vervolgens stuurde Daan Tom de diepte in en Tom bleef koel en scoorde beheerst de 2-0. Voor de rust werd het ook nog 3-0 uit een goeie passeeractie van Xander en hij verschalkte de doelman met een verassend schot. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. PSV heer en meester. EVV kon er weinig tegenover stellen. Het was gewoon wachten op meer. Later in de 2e helft werd de 4-0 gescoord door aanvoerder Sander die de bal met de hak over de keeper lobde. Dit keer was Daan weer de assist. En later werd het zelfs 5-0 door opnieuw Daan uit een goeie pass van Robbie Wolters.
De laatste 5 minuten kwam vlagger Stanic nog in het veld voor Man of the Match Daan die een geweldige dag had. Ga zo door! Gescoord werd er echter niet meer en 5-0 was de uitslag van deze wedstrijd. Goeie prestatie. Al had de score iets hoger mogen zijn. Er zijn ook goeie zaken gedaan voor de bovenste plaatsen. Dit geeft zicht op iets moois.
De volgende wedstrijd is pas weer op zondag 22 maart. Uitwedstrijd tegen RFC 3 uit Roermond, ook een kandidaat voor de koppositie. Komende zondag zijn we vrij. Goeie voorbereiding, is dus zeker niet slecht. Veel succes.

Laatst aangepast ( dinsdag 10 maart 2015 )