Home Senioren PSV'35/VV Vlodrop 4 SHH 6 - PSV 4: 2-3

SHH 6 - PSV 4: 2-3

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Deze zondag de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen SHH uit Herten. Dit team stond ook op de bovenste plaatsen op de ranglijst. Nog een oude bekende in de gelederen van SHH is Jorden Vossen. Hij speelde eerst in Posterholt maar maakte de overstap naar herten. Tijd dus voor een leuke en interessante wedstrijd. Ook voor de 1e seizoenshelft.

In de beginfase een oppermachtig PSV wat gelijk al kansen creeerde en uit 1 van die kansen was Tom gross succesvol. Na een schot van Tim Wolters op de paal volgde er weer een voorzet en scoorde Tom Gross met een volley via onderkant lat, 0-1. Hierna was het SHH dat meer in de wedstrijd kwam en ook de gelijkmaker scoorde. Eerst was het keeper Remco die nog redding bracht op een schot maar de rebound was 'm echter te machtig, 1-1. PSV pakte de draad weer op en kwam weer op voorsprong via Xander uit een scrimmage, 1-2. Vanaf nu had PSV nog kansen genoeg om de score uit te breiden, maar met deze stand werd de rust bereikt.

In de 2e helft een gelijkopgaand duel met mogelijkheden aan beide kanten. Maar toch werd er weer de gelijkmaker gescoord. Uit een hoekschop kon Jorden vrij inknikken bij de 2e paal, 2-2. Nu was het alles of niets aan beide zijden. De beste kansen waren voor PSV dat ook weer op voorsprong kwam via Xander, 2-3. Zou dit dan de winnende zijn of toch niet? Er volgde nog wat schoten van SHH, maar keeper Remco redde bekwaam. PSV kwam niet meer in gevaar en de overwinning was een feit. Maar wel een hele belangrijke zege. Compliment voor t, hele team.
Kansen genoeg gehad om nog aan t, doelsaldo te werken maar hopenlijk komt dat na de winterstop wel goed.

Rest mij jullie allen nog prettige kerstdagen en een sportief 2015 te wensen. Veel succes in de 2e seizoenshelft.

Laatst aangepast ( dinsdag 23 december 2014 )