Home Senioren PSV 4 EVV 5 - PSV 4: 2-8
Welkom op www.PSV35.nl

EVV 5 - PSV 4: 2-8

Afdrukken PDF

Door Stan Dirix - Op deze regenachtige zondag de wedstrijd tegen EVV 5 uit Echt. Dit team was hekkensluiter in deze klasse. Het kon wel eens een zware wedstrijd worden vandaag omdat het veld nat en zwaar was. Wat werd het deze keer?

In de beginfase ging de strijd gelijk op. Kansen aan beide kanten maar het was de thuisclub die de score opende. Uit een blunder van keeper Remco lag de bal in het net omdat Remco over de bal maaide in plaats van te vangen, 1-0. Een vroege achterstand, maar het was weer snel gelijk. Sander kopte van dichtbij binnen na een scrimmage in de EVV defensie, 1-1. PSV ging op zoek naar meer en kwam via Tom Gross op voorsprong na een goeie pass van Tim Wolters, 1-2. Nu attent blijven maar het werd weer snel gelijk. Uit een diepe pass werd hands geconstateerd door de scheids. Daan kreeg de bal tegen de hand en moest voor 10 min. naar de kant. Dit tot ongenoegen van Daan en heel PSV. Uit de daaropvolgende vrije schop werd gescoord uit een schot dat via onderkant lat in het doel verdween, 2-2. Maar er werd weer snel gescoord door PSV. Tom Gross bracht PSV op voorsprong uit een assist van Erwin Vranken, 2-3. Dit was de ruststand.

In de 2e helft een oppermachtig PSV dat EVV overtrof. Na onoplettendheid scoorde Tom zijn 3e treffer na weer een voorzet van Erwin, 2-4. Daarna werd voor PSV een zuivere strafschop onthouden na een grove overtreding op Xander. De scheids wuifde dit weg. Snel daarna werd de wedstrijd beslist door Xander die een goeie rush bekroonde met een mooie goal in de verre hoek, 2-5. Ook werd het nog 2-6 en 2-7 door opnieuw Xander die scoorde na lang droog te hebben gestaan. De eindstand werd bepaald op 2-8 door Daan die de bal met de pum binnenwerkte uit weer een voorzet van Erwin. 2-8 was de eindstand.
Hier hebben we lang op moeten wachten. Maar wel uitstekend gevoetbald ondanks het natte en zware veld. Klasse gedaan. Ook een bedankje voor Erwin voor de belangrijke assists in de match en natuurlijk de rest van het 4e. Hierdoor hebben we weer de aansluiting met de top van de ranglijst.
Volgende wedstrijd: komende zondag uit tegen SVH uit Herkenbosch. Dit team staat 1 plaats onder ons. Kan dus iets moois worden.
Veel succes en tot zondag.

Laatst aangepast ( woensdag 19 november 2014 )
 

Hoofdsponsors

description

Nieuwsflash

Vrienden van PSV'35

alt
In onze kantine hangt sinds deze week een 'Vrienden van PSV'35' bord. ‘Vrienden van PSV’35’ wordt gevormd door particulieren én bedrijven die door middel van een donatie van € 50,- per jaar hun sympathie voor PSV’35 tot uitdrukking brengen. Zowel leden als niet-leden kunnen 'lid' worden van ‘Vrienden van PSV’35’.

Programma/Uitslagen

Donderdag 19 februari 2015  
PSV 1 - Leeuwen 1 20.00
Zaterdag 21 februari 2015  
Sporting Sittard C1 - PSV C1 14.00
PSV F1 - RKSVN F1 13.00
PSV vet - Limburgia vet 16.00
Zondag 22 februari 2015  
PSV 1 - Leonidas-W 1 14.30
RKAVC 3 - PSV 4 11.00
Woensdag 25 februari 2015  
PSV D1 - FC Oda D1 19.00
   
Winterprogramma selectie  

PSV'35 @ social media


Hoofdsponsors

Hoofdsponsor

Banner