Home Jeugd PSV'35/VV Vlodrop E1 PSV E1 - SHH E5 7-2

PSV E1 - SHH E5 7-2

Afdrukken PDF

Door Jack Gerrits - Vandaag was een prachtige zaterdagmorgen voor een potje voetbal, lekker gras, zonnetje erbij. Kon niet op. Allereerst een correctie op vorig verslag. Uitslag was 2-9, doelpunt was nog voor luca. En na een juiste opmerking en correctie van de ouders heeft Raf een H erbij. Ouders bedankt. Ook vandaag zaten we weer met problemen in de personele bezetting. Met hulp van Sammy en Raph konden we vandaag lekker ballen.

In het begin ging de wedstrijd gelijk op. Echter na goed combinatievoetbal viel het eerste doelpunt voor PSV'35. Gevolg. Vele doelpunten zouden volgen. De tegenstander was geknakt. Met gedurfd voetbal en enkele mooie kansen om zeep geholpen werd de rust bereikt met 3-0. Tijd voor een drankje met een smaakje. Heerlijke verkoeling. Echter de trainers waren tijdens de rust niet geheel tevreden. Het ontbrak aan de inzet bij de meesten, dus dat moest anders. Gelukkig lieten ze dit ook zien tijdens de 2e helft. Gelijk in het begin pakte goalgetter Jurre zijn doelpuntje mee. Een geslepen puntertje in de hoek had iedereen versteld doen staan. Zelfs de supporters hadden het nog niet in de gaten. De voorsprong werd nog verder uitgebreid. Dribbelaar en linksbenige aanvallende middenvelder Luca bleef een ware plaag voor SHH, gastspeler Sammy scoorde een mooi afstandsdoelpunt in de bovenhoek, een goed spelende Raph op de rechterflank die zijn mannetje stond tegen SHH pikte ook weer een doelpunt mee, waarvan sommige al zeggen waar haalt hij de energie vandaan. Luc had het middenveld onder controle, met inzet en kracht is hij een ware steun voor de aanvallers. Achterin was het dichtgetimmerd met Senn en Tygo. Senn met een tomeloze inzet en altijd klaar voor de strijd en Tygo, de rust zelf, gecontroleerd spelend en de denker van de ploeg. Ook de te laat gekomen Hessel voerde zijn taken uit met het oog voor samenspel waardoor het geheel klopte. En dan als laatste nog onze sluitpost, Jenny. Ondanks twee tegendoelpunten waar zij niks aan kon doen is zij een zeer alerte keepster, houd haar doel goed schoon en ziet vaak vantevoren al waar het balletje gaat komen. Daarbij een goeie uittrap in de benen en goed spelinzicht wat haar tot een zeer complete keepster maakt. Dit alles maakt dit ploegje tot een geheel waar vele tegenstanders het nog moeilijk tegen gaan krijgen. Ook SHH had vandaag niet voldoende kwaliteiten om het onze jongens moeilijk te maken. Weer een goeie pot gevoetbald, koppositie blijft gehandhaafd, een goeie start van het seizoen. Supporters ook weer bedankt en volgende week de wedstrijd tegen het altijd lastige SVC E4 en hopelijk weer een goeie partij voetbal op de mat.

Doelpuntenscores deze week: Luca 4x, Sammy 1x, Jurre 1x en Raph 1x

Laatst aangepast ( zondag 09 september 2012 )