Home Jeugd PSV'35/VV Vlodrop D2 PSV D2 kampioen!

PSV D2 kampioen!

Afdrukken PDF

Door Rainaldo Hendriks - Goed blijven voetballen als een echt team heeft ons ertoe geleid het kampioenschap binnen te halen, dat is een pracht beloning voor onze geweldige instelling !!

Wij PSV´35 D2 zijn voor het eerst dit seizoen op het grote veld gaan voetballen, met als doel natuurlijk om het grote echte werk te gaan beleven en dat is niet zo´n makkelijke klus als je denkt. Denk maar aan grootte van het veld, vaste posities in het veld, spelregels, fysiek en noem maar op.

We zijn enorm gegroeid de afgelopen maanden, in het team zit opvallend veel lerend vermogen. De trainingen worden door alle spelers uitermate goed bezocht en vergeet ook niet de ene speler is de andere niet . Ik doel hierop dat er altijd spelers zijn in een elftal die een iets minder voetballend vermogen hebben maar wel de instelling hebben om zich aan elkaar op te trekken om samen een team te vormen om sterker te worden .

Ieder team heeft wel eens een slechte dag, dat hou je niet tegen. De ontwikkeling is belangrijker dan de stand waar je staat in de competitie .Maar ze knokken wel om zo hoog mogelijk te eindigen !

Ik kan complimenten blijven geven, maar ja de pepernoten liggen ook al vroeg in de winkel toch !!

Onderstaand een verslag van de kampioenswedstrijd:

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen van PSV´35 D2. Het kampioenschap staat op het spel en alleen bij winst zou direct kampioenschap betekenen.

Na een moeizame partij van vorige week tegen RKAVC D1 ´0-0´ was het nu taak aan de spelers om aan het thuispubliek te laten zien wie de ware kampioen is. De bezoekende ploeg is SHH D5 uit Herten, staan in de middenmoot en is een wisselvallige ploeg die verrassende uitslagen hebben behaald.

Het is een herfstachtig weertje maar wel droog op het sportpark PSV´35, er zal gevoetbald worden op het hoofdveld wat voor vele spelers een prettige ervaring is. De jongens van PSV´35 D2 hebben er veel zin in, maar oogden toch ook een beetje gespannen aan hun gezichten. Bij SHH D5 liepen er een paar spelers rond die een kopje groter waren dan ons, maar dat zegt natuurlijk allemaal niks. Er was groot publiek aanwezig om de jongens van PSV´35 D2 aan te moedigen of te ondersteunen, ze zwaaiden met sjaals of spandoeken... echt TOP !

Na een goede warming up en bespreking in de kleedkamer kan de wedstrijd beginnen. SHH begint aan de aftrap, scheidsrechter fluit en de wedstrijd is begonnen. Gelijk bij de aftrap stormt het legioen van Postert op de bal af en komen in balbezit, nadat een speler van PSV´35 zich vrij voor de keeper speelt schiet hij hard laag over de grond die tussen de benen van de keeper in het doel beland. 1-0 voor PSV´35 D2. En dit in nog geen 20 seconden, de ontlading is groot bij de voetballers uit Posterholt. Vanaf de aftrap werd er direkt druk gezet op de helft van de tegenstander waar SHH D5 geen raad mee wist ! Waar veel trainingen aan besteed zijn werd vandaag getoond, zoals overspelen, vooruit kijken en de teamspirit.

Plots werd er weer gescoord aan Postertse zijde na een solide aanval en zowaar staat het 2-0. De doelpunten vielen als rijpe appeltjes kunnen we wel zeggen ! Overigens had SHH gedurende wedstrijd wel aanvallende intenties maar ze kwamen er geen moment aan te pas. Er werden vervolgens nog 2 doelpunten gemaakt van goede klasse waar we daarna de rust in gaan! 4-0 voor PSV´35 D2. De coaches waren tevreden maar met de rare opmerking dat het nog beter kan.... ha ha !! Toch is het taak in de tweede helft om door te gaan met mooie aanvalspatronen !

De tweede helft gaf een zelfde kopie, doelpunten die gescoord werden door aanvallen op links en rechts, mooie aanvallen door het midden, individuele acties, vertrouwen, techniek, lef en zelfs een paar kopkansen ! De verdediging stond als een bunker waardoor het elftal veel rust en energie heeft om de tegenstander stuk te spelen. En een keeper die bijna niet te kloppen is , altijd allert en koel blijft !

De wedstrijd nadert z´n einde er zijn vervolgens nog 5 doelpunten bijgekomen voor PSV´35 D2 , ook SHH pikte nog een doelpuntje mee ! De scheidsrechter fluit de wedstrijd af en de ontlading is groot bij de voetballers van PSV´35 D2 . Einduitslag 9-1 voor PSV´35 D2 en zijn daardoor `KAMPIOEN 2012 ` in de tweede klasse 406.

Proficiat heren !!

Verder willen wij ook al het aanwezige publiek bedanken voor de ondersteuning voor de ploeg uit Posterholt en om deze hele happening samen te kunnen vieren ! Want zonder publiek is je team nergens, aangemoedigd worden en complimenten krijgen daar krijg je een kick van !!

Ook namens de coach/leiders van PSV´35 D2, gefeliciteerd met de overige teams die vandaag kampioen zijn geworden.

Laatst aangepast ( maandag 26 november 2012 )